Kuşburnu tohumu çayını hazırlamak oldukça pratik görünüyor. Özellikle C vitamini açısından zengin olması ve bağışıklık sistemini güçlendirmesi beni etkiledi. Peki, bu çayın antioksidan özellikleri gerçekten hücresel hasarları azaltıyor mu? Ayrıca, çayın demlenme süresi konusunda dikkat etmemiz gereken bir şey var mı? Aşırı tüketimden kaçınmak gerektiği belirtilmiş, bu konuda ne kadar tüketimin ideal olduğunu düşünüyorsunuz?
Kuşburnu tohumu çayını hazırlamak oldukça pratik görünüyor. Özellikle C vitamini açısından zengin olması ve bağışıklık sistemini güçlendirmesi beni etkiledi. Peki, bu çayın antioksidan özellikleri gerçekten hücresel hasarları azaltıyor mu? Ayrıca, çayın demlenme süresi konusunda dikkat etmemiz gereken bir şey var mı? Aşırı tüketimden kaçınmak gerektiği belirtilmiş, bu konuda ne kadar tüketimin ideal olduğunu düşünüyorsunuz?
Cevap yaz