Kuştan burnu reçeli yapmak tam anlamıyla keyifli bir deneyim gibi görünüyor. Özellikle taze kuştan burnu kullanmak, reçelin lezzetini artıracak gibi. Acaba bu reçeli yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Şekerli su karışımının kaynamasını beklerken sabırlı olabilmek zor mu? Ayrıca, limon ve limon tuzunun eklenmesi gerçekten reçelin tadını nasıl etkiliyor? Son olarak, reçeli kavanozlara doldururken herhangi bir püf noktası var mı? Bu süreci daha keyifli hale getirmek için nelere dikkat ettiniz?
Kuştan burnu reçeli yapmak tam anlamıyla keyifli bir deneyim gibi görünüyor. Özellikle taze kuştan burnu kullanmak, reçelin lezzetini artıracak gibi. Acaba bu reçeli yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Şekerli su karışımının kaynamasını beklerken sabırlı olabilmek zor mu? Ayrıca, limon ve limon tuzunun eklenmesi gerçekten reçelin tadını nasıl etkiliyor? Son olarak, reçeli kavanozlara doldururken herhangi bir püf noktası var mı? Bu süreci daha keyifli hale getirmek için nelere dikkat ettiniz?
Cevap yaz