Kuğburnu marmelatının fazla cıvık olması gerçekten can sıkıcı bir durum. Pektin eklemek veya pişirme süresini uzatmak gibi önerileri denemek, belki de kış aylarında kahvaltılarda aradığımız o yoğun ve lezzetli marmelatı elde etmemize yardımcı olabilir. Ayrıca meyve ve şeker oranını doğru ayarlamak da önemli. Siz bu konuda neler denediniz? Marmelatın kıvamını artırmak için başka hangi yöntemleri kullanmayı düşünüyorsunuz?
Kuğburnu marmelatının fazla cıvık olması gerçekten can sıkıcı bir durum. Pektin eklemek veya pişirme süresini uzatmak gibi önerileri denemek, belki de kış aylarında kahvaltılarda aradığımız o yoğun ve lezzetli marmelatı elde etmemize yardımcı olabilir. Ayrıca meyve ve şeker oranını doğru ayarlamak da önemli. Siz bu konuda neler denediniz? Marmelatın kıvamını artırmak için başka hangi yöntemleri kullanmayı düşünüyorsunuz?
Cevap yaz